NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Schimbă designul casei tale în două ore!
28 August, 2018 - 29 August, 2018
Schimbă designul casei tale în două ore!

Ne petrecem acasă o mare parte din viață, înconjurați de culori care ne influențează starea și nivelul de confort. Agitația, stresul ori senzația de apăsare sunt adesea amplificate de alegerea nepotrivită a culorilor în mediul în care trăim.

Schimbarea culorilor este una din cele mai accesibile metode de împrospătare a unei locuințe, dar alegerea lor devine dificilă atunci când nu știi de unde să începi.

Poți totuși să colorezi o casă și fără să apelezi la un architect sau designer, dacă urmezi câteva trucuri simple. Vino să le descoperi la workshopul nostru interactiv de amenajare prin culoare!

✔Vei înțelege știința alegerii culorilor și a combinării lor inteligente, ca să îți colorezi apoi singur casa potrivit personalității și stilului tău de viață.
✔Vei afla cum găsești culorile care să-ți dea o stare de bine in propriul cămin și cum identifici factorii care îți pot influența negativ alegerea.
✔Pornind de la exemple concrete, vei vedea cum probleme apărute în amenajarea spațiului de locuit se rezolvă în mod inedit prin culoare.
✔Vei afla trucuri cunoscute de arhitecți și designeri, pe care le vei putea aplica de îndată chiar la tine acasă.

CUM POȚI SĂ PARTICIPI?
Oricine se poate înscrie gratuit la workshopul din dat de 28 august, ora 18.30. Pentru că locurile sunt limitate, trebuie doar să-ți rezervi locul prin email la adresa andreea.achim@zagabrand.ro
Vino cu propriile poze și dileme de amenajare, ca să căutăm împreună soluții. Le poti trimite și prin e-mail în momentul înscrierii, împreună cu problema de design din casa ta la care nu ai reușit să găsești soluție. 

Bucuresti Mall, schimbă designul casei tale, Gabi Ralea
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE