NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Peisaje, Monumente-Simbol si Portrete din America Latina
28 Octombrie, 2021 - 14 Noiembrie, 2021
Peisaje, Monumente-Simbol si Portrete din America Latina

O nouă expoziție sub cupola București Mall Vitan aduce în prim plan tot ce are mai bun de oferit America Latină. Proiectul Peisaje, Monumente-Simbol și Portrete din America Latină cuprinde fotografii puse la dispoziție de cele șase ambasade partenere, precum și imagini din arhiva MNLR și texte de prezentare ale scriitorilor români care au experimentat cultura Americii Latine.
Vei putea descoperi și fotografii fantastice cu edificii și monumente emblematice, ca Insula Paștelui, plajele din Cuba, Piramida lui Kukulkan de la Chichen Itza sau centrul orașului Havana. Sesiunile de shopping sunt acum mai plăcute cu un strop de cultură bogată latino-americană.
Te invităm în mallul tău preferat din centrul capitalei între 28 octombrie și 14 noiembrie, accesul la expoziție este liber!
Proiect realizat alături de Muzeul Național al Literaturii Române, cu un sprijin deosebit oferit din partea Ambasadei Argentinei, Ambasadei Chile, Ambasadei Cubei, Ambasadei Mexicului, Ambasadei Peru și Ambasadei Uruguay în România, împreună cu Institutul Cervantes, Asociația Română a Traducătorilor Literari și Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Bucuresti Mall, expozitie, peisaje, monumente-simbol si portrete din america latina
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE