NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Partea nevazuta a teatrului
27 Martie, 2023 - 09 Aprilie, 2023
Partea nevazuta a teatrului

Dincolo de scenă se desfășoară un adevărat spectacol, nevăzut și neștiut de către noi. Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, București Mall – Vitan vă invită sub cupola din inima orașului, să arucați o privire în culisele teatrului, dezvăluite printr-o expoziție memorabilă, „Partea nevăzută a teatrului. O incursiune în culisele Teatrului Nottara”, marca Teatrul Nottara și Andrei Gîndac. Expoziția oferă o privire pe furiș, prin lentila fotografului, în acest univers fascinant și, de regulă, invizibil publicului.

Cele 20 de fotografii incluse în expoziție surprind lumea din spatele scenei, momente inedite și pline de umor de la cabine, înainte de intrarea în scenă, la machiaj sau în repetiții. De asemenea, aparatul de fotografiat oprește timpul în loc și fixează în imagine secvențe de mare poezie de la atelierul de mișcare realizat de Arcadie Rusu cu trupa teatrului sau îi dezvăluie pe eroii nevăzuți din spatele cortinei, regizori tehnici, machieuze și mașiniști montând decorul înainte de spectacol.

Lumea din spatele cortinei se dezvăluie vizitatorilor, fără filtru, în București Mall – Vitan, la etajul 1, zona atrium, din 27 martie până pe 9 aprilie.

Vă așteptăm cu drag, pentru a susține teatrul romanesc!

IloveBucurestiMall

Bucuresti Mall, partea nevazuta a teatrului, o incursiune in culisele Teatrului Nottara
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE