NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Memoria Timpului –„Route Napoléon”
30 Iulie, 2023 - 13 August, 2023
Memoria Timpului –„Route Napoléon”

Începând cu 31 iulie, expoziția foto & de instalație, creată în colaborare cu Muzeul Național George Enescu și intitulată „Memoria Timpului –„Route Napoléon” în corespondența lui George Enescu” vă va purta prin povești captivante și peisaje încântătoare într-o călătorie în Franța anilor 1913, până în zilele noastre.

📅 O călătorie epică de 325 de km, din sud spre nord, de la Riviera franceză până în Alpi, care a rămas vie în memorie, este expusă astăzi de artistul Horia Nițu care a urmat, de asemenea, acest traseu, pe bicicletă. Consultând corespondența muzicianului George Enescu, Horia Nițu a descoperit amintirile ciclistului H. Foulhioux, creând o legătură între trecut și prezent, expusă astăzi sub formă de fotografii originale.

🖼️ Astfel că, în centrul acestui proiect nu sunt doar H. Foulhioux și Horia Nițu, ci memoria, locurile și, mai presus de toate, bicicleta, care devine un obiect de artă. .

🎨 Așadar, până pe 13 august, vă invităm să vizitați expoziția din zona atrium, etajul 1, pentru a descoperi o incursiune captivantă în trecut și pentru a vă lăsa purtați pe bicicletă în povestea traseului „Route Napoléon”. Vă așteptăm cu drag!

Bucuresti Mall, Memoria Timpului –„Route Napoléon” în corespondența lui George Enescu, expoziție foto & de instalație
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE