NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Luna iubirii
01 Februarie, 2018 - 28 Februarie, 2018
Luna iubirii

Poveștile de dragoste sunt cele mai frumoase povești din lume, de aceea București Mall te așteaptă să pui și tu povestea voastră pe hartă în “Luna Iubirii”. În fiecare săptămână, îndrăgostiții care vizitează București Mall pot câștiga un city break romantic la Paris, Veneția, Barcelona sau Praga pentru a-și sărbători dragostea acolo unde ea plutește mereu în aer. Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse în valoare de minimum 50 lei și să completezi talonul pentru tombolă. Fiecare săptămână din lună aduce cu ea o nouă extragere și o nouă destinație!

La București Mall toată luna februarie e dedicată iubirii!

Regulamentul campaniei este disponibil aiciActul aditional al Regulamentului campaniei este disponibil aici.

Extragere premiu 1:
Felicitări CĂTĂLIN TICHIERU! În urma extragerii din data de 8.02.2018, ai fost desemnat câștigătorul unui City Break la Paris, în cadrul extragerii din cadrul campaniei LUNA IUBIRII, desfășurate la Bucuresti Mall în perioada 1 – 28 februarie! Pentru validarea finală a premiului conform regulamentului oficial, te vom contacta in acest sens in cel mult 10 zile.
Extragere premiu 2:
Felicitări MASGRAS ROXANA BIANCA! În urma extragerii din data de 16.02.2018, ai fost desemnata câștigătoarea unui City Break la Venetia, în cadrul extragerii din cadrul campaniei LUNA IUBIRII, desfășurate la Bucuresti Mall în perioada 1 – 28 februarie! Pentru validarea finală a premiului conform regulamentului oficial, te vom contacta in acest sens in cel mult 10 zile.
Extragere premiu 3:
Felicitări SANDU MONICA IOANA! În urma extragerii din data de 22.02.2018, ai fost desemnata câștigătoarea unui City Break la Praga, în cadrul extragerii din cadrul campaniei LUNA IUBIRII, desfășurate la Bucuresti Mall în perioada 1 – 28 februarie! Pentru validarea finală a premiului conform regulamentului oficial, te vom contacta in acest sens in cel mult 10 zile.Bucuresti Mall în perioada 1 – 28 februarie! Pentru validarea finală a premiului conform regulamentului oficial, te vom contacta in acest sens in cel mult 10 zile.

Le mulțumim tuturor participanților și le urăm succes la ultima extragere din data de 1 martie pentru câștigarea unui City Break la Barcelona!
Spor la shopping!

Extragere premiu 4:
Felicitări PARVU DIANA În urma extragerii din data de 01.03.2018, ai fost desemnata câștigătoarea unui City Break la Barcelona, în cadrul extragerii din cadrul campaniei LUNA IUBIRII, desfășurate la Bucuresti Mall în perioada 1 – 28 februarie! Pentru validarea finală a premiului conform regulamentului oficial, te vom contacta in acest sens in cel mult 10 zile.

Bucuresti Mall, luna iubirii, city break romantic
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE