NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Lansare de carte
22 Martie, 2018 - 23 Martie, 2018
Lansare de carte

Vă așteptăm la mult așteptatul eveniment de lansare a celei de-a trei cărți a lui Valeriu Pănoiu Praf de stele, apărută la Editura For You.

Evenimentul are loc Joi, 22 martie, începând cu orele 19.30 în fața magazinului Diverta (nivel -1) din București Mall (Vitan).

Valeriu Pănoiu, autorul cărţilor Numerologie şi destin şi Astrologia de la cer la pământ este cunoscut ca fiind terapeut în astrologie şi consultant în desluşirea astrogramei personale, oferind consultaţii şi ajutând oamenii în cunoaşterea lor de ei înşişi.

Om de televiziune, Valeriu Pănoiu este cunoscut şi prin intermediul emisiuniilor TV, unde, prin participarea lui constantă oferă îndrumări cât şi explicaţi îndetaliate despre partea astrologică cât şi simbolistica ce o poartă aceasta.

Valeriu este de o efervescență în căutările și ascensiunea lui pe toate planurile vieții, încât ai nevoie de multă energie chiar și numai pentru a-l privi de departe. Pentru mine, un partener de lucru și de creație excepțional într-o vreme, o sursă permanentă de transformare și evoluție pentru toți cei care-l cunosc, o fabrică de invenții și inovații inclusiv în ceea ce privește abordarea, înțelegerea și împărtășirea cunoașterii astrologiei și, da, un fenomen!

Cartea Praf de stele mi se pare o sărbătoare, un dar și un vânt prielnic pentru toți oamenii care explorează dincolo de ceea ce știu deja. Este, în același timp, un exemplu de înțelegere originală și o încurajare că se poate să-ți trăiești unicitatea indiferent de lumea din care faci parte sau de vremuri.

Mă înclin!”
Nicoleta Svârlefus

Bucuresti Mall, lansare de carte, Valeriu Panoiu, Praf de stele
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE