NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> IDU Fashion & INNO Atelier @Alist Designers Boutique
01 Februarie, 2022 - 28 Februarie, 2022
IDU Fashion & INNO Atelier @Alist Designers Boutique

Feminitatea profundă, exprimată în toate formele ei, este firul roșu ce continuă povestea Alist Designers Boutique, în luna februarie. Te așteptăm cu creații realizate cu pasiune, din dragoste, de către doi designeri extrem de talentați: Ioana Dumitrache (IDU Fashion) și INNO Atelier.

IDU Fashion redefinește modul în care ne raportăm la modă. Atelierul de creație al Ioanei Dumitrache celebrează femeia și o pune pe un piedestal, indiferent de tipologie. Colecțiile ei, marcate de culori vii, texturi inedite și materiale de înaltă calitate, te încurajează să îți exprimi stilul personal și să te simți bine în pielea ta.

INNO Atelier aduce simplitatea designului pe noi culmi și te îndemnă să regăsești bucuria și plăcerea în cele mai mici detalii. Promovând un stil eminamente feminin, profund romantic, rochiile INNO sunt realizate din mătăsuri fine, voaluri și tulle-uri italiene, asortate cu dantele în stil franțuzesc. Toate creațiile sunt brodate manual în atelierul propriu.

În luna februarie, exprimă-ți feminitatea prin creațiile deosebite ale celor doi designeri, doar la Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan! Te așteptăm să le descoperi în perioada 1-28 februarie, la parter, în zona Lounge area.

Bucuresti Mall, IDU Fashion, INNO Atelier, Alist Designers Boutique
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE