NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> George Enescu si Casa Regala a Romaniei
25 Octombrie, 2023 - 09 Noiembrie, 2023
George Enescu si Casa Regala a Romaniei

Vă invităm să vă alăturați unei călătorii în timp, în universul muzical și cultural al României, prin intermediul unei expoziții deosebite, care aduce în prim plan legătura unică dintre marele compozitor George Enescu și Casa Regală a României.

Expoziția, situată la parter, zona atrium, din București Mall – Vitan, prezintă o colecție impresionantă de documente istorice, fotografii și mărturii ce descriu relația deosebită dintre George Enescu și suveranii români.

Cu acest prilej, se dezvăluie nu numai înaltele distincții și onoruri acordate lui Enescu de către membrii Casei Regale, ci și modul în care personalitatea sa și activitatea muzicală au influențat cultura și viața artistică din România.

Așadar, veți descoperi o perspectivă unică asupra relației speciale dintre George Enescu și membrii Casei Regale, demonstrând că legăturile dintre aceștia au depășit cu mult obligațiile protocolare, fiind întruchiparea unui respect profund și a unei afecțiuni sincere.

Vă așteptăm să vă alăturați acestei călătorii culturale și să descoperiți file de povești muzicale legate de George Enescu și Casa Regală a României, în fiecare zi, între 25 octombrie și 9 noiembrie, în mallul vostru drag din inima orașului.

#ILoveBucurestiMall #SustinemCultura

Bucuresti Mall, George Enescu, Casa Regala a Romaniei, expozitie
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE