NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> George Enescu pe continentul American
18 August, 2023 - 31 August, 2023
George Enescu pe continentul American

Descoperă povestea muzicală a lui George Enescu, pe continentul american, în cadrul unei expoziții captivante, realizate de Muzeul Național „George Enescu” și găzduite în București Mall – Vitan, sub cupola luminoasă din inima orașului!

Așadar, cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la nașterea celebrului compozitor, te invităm să explorezi o expoziție ce reconstituie, cu migală, concertele și recitalurile remarcabile ale lui George Enescu, din perioada 1923-1950, sub multiplele sale roluri: compozitor, violonist, dirijor și pianist.

Documentele prețioase din arhiva Muzeului Național „George Enescu” se îmbină armonios cu afișe autentice, programe de sală și fotografii inedite, curatoriate de specialiști precum Rob Hudson (director adjunct al Arhivelor Carnegie Hall/Rose Museum din New York) și alții, care au permis un strop de magie în această expoziție inedită, pe care te așteptăm să o descoperi până la finalul lunii august!

Te invităm să călătorești în timp și să descoperi momentele extraordinare din viața lui George Enescu surprinse în lucrările din această expoziție fascinantă și să pătrunzi în lumea plină de măiestrie și pasiune a marelui compozitor român. Te așteptăm între 18 și 31 august, chiar în inima capitalei, în mallul tău de suflet!

Bucuresti Mall, George Enescu pe continentul American, Muzeul National George Enescu
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE