NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Frumusetea in 24 de culturi – Expozitie de Fotografie Interactiva
15 Septembrie, 2022 - 30 Septembrie, 2022
Frumusetea in 24 de culturi – Expozitie de Fotografie Interactiva

Luna asta, București Mall-Vitan nu încetează să te surprindă! Un proiect inedit, realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, ce propune o călătorie de excepție în 24 de culturi tradiționale, pentru a sărbători diversitatea și pentru a descoperi secretele machiajului, va fi găzduit sub cupola, în perioada 15 – 30 septembrie.
„Frumusețea în 24 de culturi” este o expoziție interactivă, în care arta fotografică se întâlnește la scenă deschisă cu cea a machiajului, creând o conexiune surprinzătoare.

Fiecare fotografie are un cod QR, care conține informații și perspective culturale unice despre fiecare tablou. Proiectul își propune să educe, să deschidă mințile și sufletul, să încânte simțurile cu noi perspective asupra femeii, asupra unicității.

Îmbinând arta fotografică cu cea a machiajului și cu informații mai puțin cunoscute și accesibile publicului larg, expoziția creează un tablou amplu al culturilor, tradițiilor și obiceiurilor din toate colțurile lumii, oferind un plus de curaj și curiozitate modului în care privim lumea și felului în care înțelegem și acceptăm diversitatea.
La București Mall-Vitan ai parte de cultură, de fashion, de shopping de calitate, toate într-un singur loc! #IloveBucurestiMall#IubeștiBucuresti

Bucuresti Mall, frumusetea in 24 de culturi, Expozitie de Fotografie Interactiva
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE