NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> FESTIVE TABLE SETUP CHALLENGE | Workshop by Chicineta
03 Decembrie, 2019 - 04 Decembrie, 2019
FESTIVE TABLE SETUP CHALLENGE | Workshop by Chicineta

Masa de sărbători reprezinta ocazia ideală de a petrece clipe frumoase alături de cei dragi, să depănați amintiri și să simțiți cu adevărat spiritul sărbătorilor. Totul începe cu aranjarea mesei pentru oaspeți și suntem siguri că vrei să impresionezi de fiecare dată, așa că dacă ești în căutare de inspirație află că o poti găsi la @București Mall – Vitan!

Te invităm pe 3 decembrie începând cu ora 19:00 în mall-ul tău preferat pentru un workshop interactiv susținut de @Chicineta, în care vei descoperi impreuna cu Oana Titică cum sa organizezi o masa stylish pentru orice ocazie. Nu doar că vei putea afla moduri inedite de a aranja masa festivă, ci vei avea ocazia să și pui în aplicare noile cunoștințe! Așa este, îți vom pune la dispoziție articolele necesare pentru a crea propriul aranjament alături de ceilalți participanți!

Te așteptăm cu drag la Festive Table Setup Challenge, eveniment care se va desfasura in Lounge Area (zona Infodesk) și îți promitem că vei învăța tips & tricks care îți vor face mesele de sărbătoare mai frumoase. In plus, la finalul workshop-ului vei primi un cadou din partea Chicineta.

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. Pentru a participa la acest workshop te poti inscrie trimitand un e-mail mail la adresa oana@chicineta.ro.

Dacă decizi să te înscrii, îți iei angajamentul că „Sunt de acord și îmi exprim în mod expres, neechivoc, liber și informat consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul înscrierii la workshop.”

Bucuresti Mall, FESTIVE TABLE SETUP CHALLENGE, Workshop by Chicineta
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE