NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Expozitie de tablouri din doze de aluminiu
04 Iulie, 2020 - 12 Iulie, 2020
Expozitie de tablouri din doze de aluminiu

O doză din aluminiu se descompune în mod natural în 100 de ani. Reciclată, o doză poate ajunge înapoi în raft în doar 60 de zile, consumând astfel cu 95% mai puţină energie faţă de energia folosită pentru producerea din materii prime. Utilizate în scop artistic, dozele din aluminiu pot fi transformate în adevărate opere de artă şi de conştientizare.

Pentru a atrage atenţia asupra importanţei dozelor din aluminiu ca material reciclabil, Asociaţia Alucro, deţinătoarea licenţei pentru programul Every Can Counts, organizează în perioada iulie – august 2020 o caravană expoziţională cu tablouri din doze de aluminiu.

Reintepretarea celebrei opere „Sărutul” (Klimt), potretul lui Salvador Dali, Zâna Reciclina, Poem Dadaist, sunt doar câteva din temele tablourilor care vor face obiectul unei expoziţii în cinci locaţii din Bucureşti.

Cu această ocazie, publicul interesat va putea admira tablourile realizate de artişti din România şi va putea asista la scurte demonstraţii prin care dozele din aluminiu sunt transformate în obiecte artistice.

Bucuresti Mall-Vitan, 4-12 iulie 2020. Acces gratuit!

Bucuresti Mall, expoziţie de tablouri din doze de aluminiu, programul Every Can Counts, material reciclabil
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE