NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Dă personalitate casei tale prin culoare!
15 Mai, 2018 - 16 Mai, 2018
Dă personalitate casei tale prin culoare!

Când vine vorba de amenajarea propriei locuințe, de multe ori ne temem de culori, însă realitatea e că îmbinate echilibrat și cu bun gust, culorile potrivite pot duce la rezultate uimitoare pe care le admirăm numai în reviste.
Fie că te-ai mutat de curând sau pur și simplu vrei o schimbare în casa ta, dacă ești în căutarea unor idei de amenajare a locuinței și vrei să te reorganizezi puțin, dar și să te bucuri de mai mult spațiu, culoare și armonie, te invităm la workshopul gratuit cu Diana Mihăilă.

Diana este primul blogger din România specializat în soluții de organizare. Îndemnul ei este „Folosește culoarea pentru a-ți exprima personalitatea!”

În cadrul evenimentului vei afla cum să alegi nuanțele potrivite astfel încât să armonizezi spațiul din casa ta și nu în ultimul rând cum să organizezi lucrurile după metoda KonMari.

CUM POȚI SĂ PARTICIPI?

Oricine se poate înscrie gratuit la workshop. Pentru că locurile sunt limitate, trebuie doar să-ți rezervi locul prin email la adresa andreea.achim@zagabrand.ro sau prin telefon la 0722 193 581. Vei primi un mail de confirmare în cazul în care mai sunt locuri disponibile. Iar dacă ai o întrebare sau o temă de dezbatere legată de domeniul amenajării locuinței pe care vrei să i-o adresezi Dianei, o poți trimite pe mail, în momentul confirmării prezenței.

Workshop-ul va avea loc pe data de 15 mai, la ora 18.30, în Lounge Area – București Mall – Vitan (Parter, în spatele Infodesk-ului).

 

Bucuresti Mall, metoda KonMari, Diana Mihaila
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE