NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Black Friday @Bucuresti Mall-Vitan
12 Noiembrie, 2021 - 21 Noiembrie, 2021
Black Friday @Bucuresti Mall-Vitan

Fiecare perioadă din an are o semnificație specială și ne amintește de clipe magice. Dar pentru noi, iubitorii de shopping, Black Friday este poate cea mai îndrăgită, deoarece ne aduce bucurii unice cu fiecare răsfăț pe care ni-l oferim.

La București Mall-Vitan vrem ca pasionații de shopping să se bucure de această perioadă așa cum se cuvine. De aceea, magazinele au pregătit MEGA-REDUCERI de până la 80%! Așa că, dragă iubitorule de shopping de calitate, vino și tu să te răsfeți în mall-ul tău preferat din inima capitalei, cu ocazia Black Friday!

Și cum doar la București Mall-Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, dacă cumperi de minim 700 lei, pe cel mult 2 bonuri fiscale de la magazinele din galerie, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1500 lei, mergi cu bonul la Infodesk și primești garantat un voucher în valoare de 200 lei, în limita stocului disponibil*.

Campanie supusa unor termene si conditii. Mai multe detalii puteti afla consultand Regulamentul campaniei disponibil aici.

Bucuresti Mall, Black Friday, reduceri de pana la 80%
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE