NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Black Friday 2020
11 Noiembrie, 2020 - 30 Noiembrie, 2020
Black Friday 2020

Cele mai mari reduceri din an au sosit la București Mall – Vitan! Fie că ești în căutarea unui nou outfit de impact, fie că plănuiești să vânezi cele mai bune produse de înfrumusețare sau dorești chiar să treci la următorul nivel cu gadget-ul la care ai visat mereu, în București Mall – Vitan ai totul aproape.

Te așteptăm luna aceasta în mall-ul tău preferat cu reduceri de până la 80% la produse de top și te răsfățăm cu o campanie promoțională de senzație: cumpărăturile de minimum 700 de lei pe cel mult 2 bonuri fiscale îți aduc vouchere în valoare de 250 de lei, în limita stocului disponibil!

Iar dacă sesiunile tale de shopping adună 2.000 de lei pe cel mult 2 bonuri fiscale în aceeași zi, ți-am pregătit 3 vouchere în valoare totală de 450 de lei, în limita stocului disponibil! Ofertele magazinelor aici.

Așadar, la @București Mall – Vitan beneficiile nu se opresc doar în magazine. Te așteptăm luna aceasta cu reduceri și beneficii exclusive pentru un Black Friday cum nu s-a mai văzut! Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Bucuresti Mall, Black Friday, reduceri de pana la 80%
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE