NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Ateliere pentru Copii
03 Februarie, 2018 - 03 Martie, 2018
Ateliere pentru Copii

În perioada 3 februarie – 3 martie, ARTA, MAGIA, ȘTIINȚA și JOCURILE INTERACTIVE PENTRU COPII și-au dat întâlnire la București Mall!

N-ai idee ce experimente inedite au pregătit Profesorii Trăsniți de la Fun Science, așa că te așteptăm pe 3 februarie la Slime Makers Party! Copiii se vor întrece în inventivitate pentru a crea, modela, întinde și răsuci cele mai cool slime-uri!!!

Ziua de 10 februarie o petrecem colorând cu Sabbiarelli! Suntem curioși ce combinații inedite vor crea cei mici folosind marmură fin pisată și planșe autocolante.

Pe 17 februarie, ne întâlnim din nou cu Profesorul trăsnit de la Fun Science, unde punem zâmbete pe buze cu ajutorul unor experimente chimice pe cât de educative, pe atât de distractive.

Distracția continuă și pe 24 februarie, atunci când Teo Magic Show va găzdui un spectacol de magie uimitor, ce va deschide un univers cu realități infinite și-i va face pe copii să-și pună o mulțime de întrebări.

Primăvara o întâmpinăm prin artă și pe 3 martie invităm toți copiii talentați să creeze propria capodoperă cu ață colorată, folosind tehnica String Art.

N-ai idee cât de creativ e copilul tău, până nu participă la atelierele pregătite de București Mall!

Bucuresti Mall, ateliere pentru copii, Fun Science, Teo Magic Show
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE