NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Noria Anis, Les Waves si Lele Made This
01 Mai, 2023 - 31 Mai, 2023
Alist Designers | Noria Anis, Les Waves si Lele Made This

Luna mai aduce în Alist Designers Boutique trei noi designeri români – Noria Anis, Les Waves și Lele Made This-, care abia așteaptă să te surprindă cu creațiile lor inedite! Pregătește-te pentru noul sezon și descoperă articole unice și speciale, care cu siguranță îți vor aduce un plus de stil și personalitate în garderobă.

Noria Anis este un brand care încurajează femeile să fie încrezătoare și să aleagă calitatea în fața cantității. Fiecare piesă este creată în propriul atelier folosind materiale premium, pentru a construi colecțiile unice și atemporale ce vor fi mereu în trend. Astfel, piesele vestimentare semnate Noria Anis prezintă o estetică clasică, sunt durabile și pot fi reinterpretate sezon după sezon.

Les Waves este un atelier de costume de baie inspirate de pasiunea pentru surf, de frumusețea naturală și stilul „effortlessly cool”. Înființată pe fundamentele minimalismului elegant, senzualității nostalgice și luxului subtil, brandul este dedicat femeilor din era nouă, care caută piese vestimentare ușor de asortat și sunt îndrăznețe într-un mod elegant, stabilind tendințe, nu urmându-le.

Irina Constantin, creatoarea din spatele brandului LeLe Made This, a lucrat inițial ca freelancer pentru platforme digitale și ilustrator de carte pentru copii. Ea și-a descoperit pasiunea pentru ceramică începând cu anul 2020. De atunci, realizează obiecte din porțelan precum vaze, căni sau boluri, dar și bijuterii inspirate din natură care excelează prin eleganță și delicatețe.

Te invităm să descoperi designul românesc chiar în inima orașului, la Alist Designers Boutique, doar la București Mall-Vitan!

Bucuresti Mall, Noria Anis, Les Waves, Lele Made This
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE