NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | NAIV Clothing& NININA& Atelier Devi
01 Iunie, 2023 - 30 Iunie, 2023
Alist Designers | NAIV Clothing& NININA& Atelier Devi

Începe vara cu stil și lasă-te cucerită de creațiile made in RO, ale designerilor din Alist Designers Boutique, în București Mall – Vitan! Luna iunie îți aduce în shopul de la parter o energie aparte și creații pline de culoare, care să te reprezinte în acest sezon. Printre creatorii români prezenți în această perioadă, în mallul tău drag, se numără:

NAIV Clothing, care și-a început călătoria în lumea designului românesc din dorința de a transforma un vis în realitate: crearea de piese vestimentare potrivite oricărei tipologii feminine și care pot fi purtate pentru orice ocazie. Elementele vestimentare propuse au ca atribut principal lejeritatea, urmată de versatilitate și sunt realizate cu multă dragoste de către o inimă „naivă” care își dorește să transmită mai departe celor ce îmbracă hainele, multă dragoste și inspirație.

NININA revine luna aceasta cu un aer fresh, fiind un brand românesc dedicat celor mici. Și cum luna iunie este luna copilăriei, colecțiile propuse de aceștia vor aduce un strop extra de culoare și veselie, pentru a le oferi celor mici șansa să aibă în garderobă piese vestimentare #fashion și pline de personalitate!

Atelier Devi, un brand născut din pasiune pentru accesorii și bijuterii atemporale și rafinate. Colecțiile propuse au la bază un material inovator: aurul filat, care în combinație cu perle naturale și pietre semi-prețioase dă naștere unor bijuterii moderne, ce pot fi accesorizate oricărei ținute.

Așadar, te așteptăm la Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan, la parter, în perioada 1-30 iunie, să descoperi eleganța creațiilor autentic românești și să te bucuri de culori, unicitate și #fashion made in RO!

#ILoveBucurestiMall #SustinemDesigneriiRomâni

Bucuresti Mall, Alist Designers, NAIV Clothing, NININA, Atelier Devi
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE