NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | LISA & CO, MOON by Dana Rogoz & PERNILLE
01 Iunie, 2024 - 30 Iunie, 2024
Alist Designers | LISA & CO, MOON by Dana Rogoz & PERNILLE

Într-un univers al fashion-ului energic și plin de culoare, designerii lunii iunie, cu ale lor creații, te invită într-o lume a inocenței, a bucuriei pure și a rafinamentului eclectic!

Alist Designers Boutique din București Mall – Vitan este și locul unde lumea fascinantă a copilăriei poate fi reinterpretată, în moduri inedite. Descoperă un iunie vesel, optimist și feminim, alături de 3 designeri români talentați: LISA & CO, MOON by Dana Rogoz & PERNILLE!

Bijuteriile marca LISA & CO transmit cu multă grație povestea feminității și a frumuseții atemporale, aducând un strop de exuberanță în fiecare moment al vieții tale. De fiecare dată când le vei purta, vei fi îndemnată să rămâi mereu conectată la energia și bucuria copilăriei!

MOON by Dana Rogoz revine, în shop-ul de la parter, cu genți rafinate și unice, cu fețe detașabile, dar și cu lumânări care aduc o atmosferă speciala în casa ta! Fiecare piesă este creată manual, cu o atenție deosebită la detalii, pentru un look elegant și practic.

PERNILLE aduce în luna iunie, la #AlistDesignersBoutique „Jeux d’enfants” – colecția care te duce înapoi în timp, în lumea jocurilor pline de voie bună și imaginație. Fiecare piesă spune o poveste unică, aducând bucurie și amintiri pline de emoție în garderoba micilor exploratori!

Așadar, te așteptăm întreaga lună, în mallul tău favorit, să te bucuri de farmecul copilăriei și al creativității la Alist Designers Boutique, situat la parter – zona Info Desk! Vino și lasă-te purtată într-o călătorie plină de fantezie și culoare!

#ILoveBucurestiMall #SustinemDesigneriiRomani

Bucuresti Mall, Alist Designers, LISA & CO, MOON by Dana Rogoz, PERNILLE
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE