NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Irina Akkaya, Snob. & MAAM WITH LOVE
01 August, 2023 - 31 August, 2023
Alist Designers | Irina Akkaya, Snob. & MAAM WITH LOVE

Luna august aduce, în shopul de la parter, din mallul preferat din inima orașului, noi povești marca Alist Designers Boutique, scrise cu inspirație și creativitate autohtonă de către Irina Akkaya, Snob. și MAAM WITH LOVE.
Colecțiile semnate Irina Akkaya sunt inspirate din cultura asiatică, creativitatea fiind mereu condusă de elemente tehnice inovatoare. Majoritatea pieselor au la bază transformări de tipar, asimetrii sau tehnici origami, procese zero waste, forme tridimensionale și volumetrii care se potrivesc corpului și personalității femeii. Colecția de jachete „Ottoman”, dar și colecția „Structura”, te vor surprinde prin formele structurale obținute prin plierea materialelor textile.
SNOB. este brandul de accesorii realizate manual, fondat în București, în anul 2015 de Iza Vișoianu, designer de bijuterii, și Florian Toma, designer de genți. Colecția SNOB. cuprinde bijuterii din argint și aur, cu pietre prețioase și semiprețioase, cu perle naturale, lemn sau porțelan, dar și genți din piele naturală sau materiale textile impermeabile. Accesoriile se integrează perfect în stilul de viață dinamic din mediul urban, potrivindu-se atât ținutelor de birou, cât și celor de seară, de weekend sau de vacanță.
MAAM WITH LOVE creează articole vestimentare descrise ca și minimaliste, ușor de purtat și care ies în evidență prin tăieturi adânci și îndrăznețe, prin materiale monocrome și fluide. Toate creațiile țin cont de valorile și principiile de bază ale brandului: încredere în sine, feminitate, putere, dar și sensibilitate. MAAM WITH LOVE aduce mai aproape de vizitatorii centrului comercial, care vor vizita shopul în luna august, și piese din mini colecția creată alături de Paradigm, pentru Romanin Design Week.

Te așteptăm să descoperi creațiile celor trei desgneri români la Alist Designers Boutique, doar în București Mall-Vitan!

#IloveBucureștiMall#SustinemDesignulRomanesc

Bucuresti Mall, Alist Designers, Irina Akkaya, Snob., MAAM WITH LOVE
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE