NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Innes Atelier, OH Kimono& Alina Ceramics
01 Iulie, 2023 - 31 Iulie, 2023
Alist Designers | Innes Atelier, OH Kimono& Alina Ceramics

În luna iulie, Alist Designers Boutique aduce pe scena designului românesc trei creatori români extrem de talentați: Innes Atelier, Oh Kimono și Alina Ceramics. De la articole vestimentare îndrăznețe, până la creații inspirate din cultura asiatică sau obiecte de ceramică deosebite, vei găsi produsele care aduc un plus de unicitate garderobei sau casei tale.
Innes Atelier le propune femeilor colecții de vară gândite pentru un stil de viață autentic, promovând libertatea de exprimare și personalitatea. La baza creațiilor vestimentare stă simplitatea și spiritul practic, iar bunul gust și echilibrul cromatic sunt cele ce dau naștere unui brand de fashion ce susține încrederea în sine, așa cum afirmă și Anca Ivan, creatoarea Innes Atelier.
Brandul românesc Oh Kimono aduce un strop din cultura asiatică în garderoba ta. În urma multiplelor călătorii ale Oliviei, fondatoarea brandului, în Asia, aceasta a decis să aducă simbolurile și modelele unice pe străzile Europei. Iar din dorința de a promova sustenabilitatea în design, toate piesele sunt realizate manual, în ediție limitată, folosind țesături reziduale și fibre naturale.
Alina Ceramics este un atelier românesc care creează obiecte unice din porțelan. De la primele etape de proiectare până la finalizarea fiecărui articol, totul este realizat cu grijă, pasiune și îndemânare.

Descoperă creatorii lunii la Alist Designers Boutique, până pe 31 iulie, și susține designul autohton, în mallul tău preferat, din inima orașului!

Bucuresti Mall, Alist Designers, Innes Atelier, OH Kimono& Alina Ceramics
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE