NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Couture de Marie, KAN și CasandraBeu
01 Septembrie, 2023 - 30 Septembrie, 2023
Alist Designers | Couture de Marie, KAN și CasandraBeu

În luna septembrie, Alist Designers Boutique adaugă culori tomnatice pe scena designului românesc cu piesele pline de creativitate ale Couture de Marie, KAN și CasandraBeu.
Rochiile create cu măiestrie din materiale naturale precum lână, bumbac și in, marca Couture de Marie sunt perfecte pentru ținutele de birou sau de eveniment, fiind extrem de comode, versatile și elegante.
Brandul KAN se dedică creării de piese ce definesc stilul femeilor active, cu accent pe funcționalitate și sustenabilitate. Designul unic al pieselor îmbină estetica romantică ‘joie de vivre’ cu pragmatismul, prin diferite detalii precum: mâneci bufante, funde supradimensionate, croi atemporal, atent construit pentru a contura mai multe tipuri de siluetă.
Casandra Beu și-a șlefuit talentul în pictură și modelaj, iar experiența cu lutul și bijuteriile au completat cadrul său artistic. Astfel, s-a născut CasandraBeu ART STUDIO, unde pasiunea prinde viață și este împărtășită cu ceilalți prin intermediul creațiilor. Înfrumusețează-ți lumea cu piese din ceramică, bijuterii și picturi unicate.

Găsește acel ceva special pentru garderoba și casa ta, doar la Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan! Vino să îi întâlnești pe designerii lunii, până pe 30 septembrie, în shopul de la parter, zona lounge !

#ILoveBucureștiMall

Bucuresti Mall, Alist Designers, Couture de Marie, KAN, CasandraBeu
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE