NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Chicineta, The Stories of O & Anna Fellini
01 Noiembrie, 2023 - 30 Noiembrie, 2023
Alist Designers | Chicineta, The Stories of O & Anna Fellini

În luna noiembrie, povestea Alist Designers Boutique continuă cu un nou trio de creatori pasionați: Chicineta, The Stories of O și Anna Fellini.

Creat în 2011, Chicineta a apărut din pasiunea vibrantă a Oanei Titică pentru gătit și povestit. Cu mesaje autentice, inspirate de viata însăși, Chicineta aduce un strop de umor și veselie cu fiecare piesă creată.

Ovidiu Mureșanu, creatorul brandului The Stories of O, își dorește să răspândească în jurul său cât mai multe povești uimitoare, stilate și #inspiring! The Stories of O. aduce sub cupola din București Mall – Vitan câteva povești minunate despre oameni, locuri și lucruri pe care le iubim.

Colecțiile îndrăznețe de poșete, marca Anna Fellini, sunt o expresie a atitudinii moderne și a spiritului de viață al femeii independente și pasionate. Creatorul combină măiestria tradițională cu inovația,  în produse care atrag atenția prin detalii fine și calitate excepțională.

Te așteptăm să-ți redescoperi pasiunea pentru designul românesc la Alist Designers Boutique din București Mall, mallul tău preferat din inima orașului!

#IloveBucurestiMall

Bucuresti Mall, Alist Designers, Chicineta, The Stories of O, Anna Fellini
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE