NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | CARESTA, MONARH & LOOR
01 Decembrie, 2023 - 31 Decembrie, 2023
Alist Designers | CARESTA, MONARH & LOOR

Perioada sărbătorilor de iarnă a sosit, iar Alist Designers Boutique te ajută să găsești cadouri unice pentru tine sau pentru cei dragi. Pe scena designului românesc vor păși trei creatori extrem de talentați, CARESTA, MONARH și LOOR, care cu siguranță te vor cuceri.

Conceptul brandului CARESTA reprezintă o fuziune între designul inspirat din stilul clasic și eterna eleganță a stilului italienesc. Brandul aduce o abordare subtilă a luxului, cu pasiune pentru fiecare produs, care reflectă un concept distinct. Atenția la detalii, utilizarea pielii de bovină premium și a accesoriilor emblematice, creează astfel produse cu caracter atemporal. Colecțiile lor, fabricate în Alba Iulia, România, susțin producătorii locali și respectă cele mai recente standarde U.E., economisind energie si emisii.

Colecția MONARH redefinește moda atemporală, îmbinând eleganța cu cele mai recente tendințe. Fiecare piesă este concepută pentru a fi chic și rămâne întotdeauna în trend. Acest brand se focalizează pe design durabil, garantând materiale de înaltă calitate și finisaje impecabile. Sezon după sezon, MONARH integrează ultimele tendințe într-un stil distinct, asigurându-se că fiecare client va găsi piese care reflectă personalitatea și te mențin în pas cu moda.

Bijuteriile LOOR, create din iubire pentru design și pentru tine, în inima Capitalei, te invită să descoperi eleganța și unicitatea. Inspirându-se din frumusețea micilor detalii și puterea femeilor, brandul își propune să te inspire să fii cea mai autentică versiune a ta. Echipa LOOR creează bijuterii care să te completeze în orice moment pe tine, așa cum ești: tu cea de toate zilele. Materialele prețioase, standardele înalte și expertiza în finisaje asigură durabilitatea fiecărui produs. Colecția LOOR XMAS vine în completarea ținutelor festive, elegante și pline de strălucire, oferind piese unice din aur 14K, argint, perle de cultură și pietre semiprețioase.

(Re)descoperă pasiunea pentru designul românesc și alege unicitatea la Alist Designers Boutique!

#IloveBucurestiMall

Bucuresti Mall, Alist Designers, CARESTA, MONARH, LOOR
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE