NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique | YVY si NININA
13 Mai, 2019 - 09 Iunie, 2019
Alist Designers Boutique | YVY si NININA

Alist Designers Boutique din Bucuresti Mall – Vitan are noi oaspeți! În perioada 13 mai – 9 iunie găzduim cu mult entuziasm brandurile YVY și NININA, un mix incredibil de creativitate, viziune și un strop de dragoste.

Povestea NININA a început în 2014 cu o Irina Neacșu ambițioasă și încrezătoare în ideea că hăinuțele pentru copii pot ieși din tipare chiar și cu o abordare subtilă. Adăugăm în rețetă pasiunea pentru frumos, o imaginație bogată și rezultă un brand atât de ușor de iubit!

În schimb, YVY este o afacere de familie cu un istoric de mai bine de 4 decenii. Promisiunea fondatoarei, Ioana Ionescu, de a duce mai departe povestea YVY peste generații și generații este vie, se simte în fiecare produs creat de meșterii artizani și chiar și într-o discuție fugară cu mintea din spatele brandului. Cu această promisiune ies în fiecare zi din producție genți si rucsacuri încărcate cu istorie.

Vă așteptăm în această perioadă în magazinul de tip pop-up store din Lounge Area să vă îndrăgostiți de două noi branduri românești!

#ILoveBucurestiMall

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, YVY si NININA
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE