NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – noiembrie 2021
01 Noiembrie, 2021 - 30 Noiembrie, 2021
Alist Designers Boutique – noiembrie 2021

Luna noiembrie scrie, la București Mall-Vitan, un nou capitol din povestea, încărcată de pasiune, a designului românesc. Alist Designers Boutique readuce la scenă deschisă trei creatori autohtoni îndrăgiți – Couture de Marie, Chicineta și Luviane Atelier de Parfumerie. Ei revin cu noi colecții de sezon, care promovează feminitatea și eleganța, îndrăzneala care se dezvăluie și se recunoaște în mesaje sincere, toate învăluite în parfumuri unice și speciale, care promit inspirație și curajul de a te regăsi.

Couture de Marie aduce un aer parizian în garderoba femeilor determinate și pline de viață. Realizate din materiale naturale, cu finisaje de o deosebită calitate, fiecare piesă vestimentară este marcată de stil și delicatețe, în ton cu tendințele sezonului.

Creațiile Chicineta îți amintesc cât de important este să începi fiecare zi cu un zâmbet. Creatoarea brandului, Oana Titică, a început povestea „Chicineta” în 2011, din pasiune pentru domeniul culinar și pentru povești autentice românești.

Lasă-te învăluit în miresme atrăgătoare cu produsele Luviane Atelier de Parfumerie. Acestea sunt create exclusiv din ingrediente naturale, certificate de către parfumierul Iulia-Victoria Neagoe, fondatoarea brandului, alchimistă, artistă, designer olfactiv și creatoare de amintiri. Brandul inspiră eleganță, combinând într-un mod natural și surprinzător două dintre elementele care îmbracă și dezbracă, bucură și instigă, completează și definesc personalitatea – parfumurile și bijuteriile.

Fii parte din povestea noastră! Vino, în luna noiembrie, la Alist Designers Boutique, în incinta București Mall-Vitan, la parter, și lasă-te fermecată de toamnă și de designul românesc.

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Couture de Marie, Chicineta, Luviane Atelier de Parfumerie
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE