NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – Malluce & Sugar Couture
01 August, 2022 - 31 August, 2022
Alist Designers Boutique – Malluce & Sugar Couture

În luna august, Alist Designers Boutique scrie o nouă filă în povestea sa, dedicată femeii plină de încredere, care se bucură de fiecare moment. Întâmpinăm de această dată doi designeri români ce știu să pună în evidență atuurile feminine prin creațiile lor rafinate și pline de creativitate.

Atelierul Malluce îți aduce colecții în serie limitată, adaptate în funcție de sezon, dar și produse unicat, menite să îți confere un plus de feminitate și încredere. Stilul Malluce se asortează perfect femeii contemporane care știe să jongleze între ținute casual, de birou sau de petrecere. Prin îmbinarea liniilor clasice, simple, cu detalii și accente, articolele marca Malluce te vor scoate în evidență și îți vor valida atuurile și calitățiile.
Sugar Couture este un brand românesc, creat în Transilvania, ce a pornit din visul unei tinere fete iubitoare de fashion și de shopping de calitate. Piesele vestimentare confortabile, sport, dar și outfiturile practice și inspiraționale sunt doar câteva dintre articolele de îmbrăcăminte pe care Sugar Couture se axează. Fiecare articol este creat cu o doză mare de pasiune și recunoștință pentru comunitate și pentru cei care le îmbracă . Stilul Sugar Couture se pretează femeii moderne, de o eleganță naturală și sigură pe ea. Îmbracă și tu creațiile deosebite și simte-te imediat activă, ambițioasă și plină de viață!

Te așteptăm în luna august, la Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan, parter, zona lounge, pentru a descoperi noi povești ale designului românesc!

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Malluce, Sugar Couture
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE