NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – Lemneria, Naiv Clothing & Ninina
01 Mai, 2022 - 31 Mai, 2022
Alist Designers Boutique – Lemneria, Naiv Clothing & Ninina

Povestea designului românesc, ce se spune cu multă pasiune și dedicare, continuă și în luna mai, la Alist Designers Boutique, de sub cupola București Mall-Vitan. De data aceasta, întâmpinăm trei creatori români extrem de talentați- LEMNeria, Naiv Clothing și Ninina- și te invităm să le descoperi colecțiile.

LEMNeria a luat naștere din dorința de a inspira oamenii să poarte bijuterii care spun o poveste și transmit energie pozitivă. Atelierul își propune să readucă povestea naturii în mediul urban prin intermediul bijuteriilor realizate din materiale  simple și autentice . Piesele marca LEMNeria sunt versatile, cu personalitate și surprind prin design și textură

Naiv Clothing și-a început călătoria din dorința unei tinere de a-și transforma un vis, inspirat de fericirea și simplitatea tinereții,  în ceva tangibil.. Piesele vestimentare inedite sunt realizate cu multă iubire de către o inimă naivă. Această gândire și energie pozitivă este folosită de către designer pentru a realiza colecții absolut fermecătoare, pline de creativitate și unicitate.

NININA este un brand de îmbrăcăminte românesc dedicat celor mici. Colecțiile se sunt construite în jurul unor piese „statement”, definitorii, și urmăresc mereu tendințele sezonului, pentru ca și cei mici să fie în ton cu moda. Piesele marca NININA  sunt realizate în spiritul pur al jocului și bucuriei, din multă dragoste și cu apreciere pentru toți copiii.

Te așteptăm, până pe 31 mai, la Alist Designers Boutique, în incinta București Mall-Vitan, parter, zona lounge, pentru a descoperi poveștile celor trei designeri! împreună susținem designul românesc!

 

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Lemneria, Naiv Clothing, Ninina
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE