NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – KoModa Design, Una-i Luna
01 Octombrie, 2022 - 31 Octombrie, 2022
Alist Designers Boutique – KoModa Design, Una-i Luna

Luna octombrie aduce pe scena Alist Designers Boutique doi designeri români îndrăgiăi, ce abia așteaptă să te surprindă cu creațiile lor: KoModa Design și atelierul Una-i Luna. Chiar la timp pentru noul sezon toamnă-iarnă, articolele lor te vor ajuta să aduci un plus de unicitate garderobei tale.

Fiecare piesă semnată KoModa Design este realizată sub sloganul „Simplu și versatil, fără compromisuri de stil”. KoModa este un brand 100% românesc, creat din dorința de a ajuta femeile să arate și să se simtă minunat zi de zi, purtând ținute din materiale naturale, confortabile și versatile . Descoperă articolele pentru noul sezon, în stil minimalist, cu personalitate, adresate femeilor puternice și dinamice.

Creat de un mic grup entuziast de arhitecți, ingineri și maeștri în arta cusutului, atelierul „Una-i Luna” te îmbracă în magie, cu inspirație și, poate cel mai important, cu doze mari de bucurie și umor. După cum sugerează și numele, LUNA este inspirația care ghidează întreg procesul de creație. Ferestrele, colțurile bordurilor, șinele de tramvai, strâlucirea vitrinelor, dar mai ales chipurile luminoase ale oamenilor, se reflectă în toate articolele atelierului.
#BackToFashion în noul sezon și lasă-te cucerită iremediabil de piesele vestimentare cu design unic, realizate de creatorii acestei luni, care te așteaptă la Alist Designers Boutique, la București Mall-Vitan, în inima orașului, pană pe 31 octombrie!
#ImpreunaSustinemDesignulRomanesc

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, KoModa Design, Una-i Luna
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE