NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – GNA, Miss Marry a Little, AnTanTe Design
01 Septembrie, 2022 - 30 Septembrie, 2022
Alist Designers Boutique – GNA, Miss Marry a Little, AnTanTe Design

În luna septembrie, București Mall – Vitan readuce în Alist Designers Boutique trei creatori autohtoni cu experiență, dar nelipsiți de entuziasm. Poveștile lor ieșite din comun te vor inspira să dai stilului tău un refresh și să faci cunoștință cu latura ta artistică și sofisticată, dar în același timp, jucăușă! Descoperă creațiile lor, răsfață-te cu o sesiune bine meritată de shopping și lasă-te recucerit de București, care știe să te surprindă în fiecare zi, și de designul autohton, care inspiră prin pasiune.

Așa cum sugerează și numele lor, cele două creatoare AnTanTe au un stil inspirat din inocența copilăriei, aducând un aer fresh industriei vestimentare. Piesele lor, fie unicat, fie în ediție limitată, sunt create cu extrem de multă sensibilitate și implicare. Piesele marca AnTanTe vorbesc despre creativitatea specifică copilăriei, dar cu precizia caracteristică maturității. Iar acest lucru le face cu adevărat unice!

Brandul Miss Mary a Little este o lecție despre iubire față de estetica simplității și despre implicare, pasiune și atenție la cele mai mici detalii. Creatoarea crede cu tărie că putem oricând găsi în interiorul nostru puterea de a merge mai departe și de a progresa. Scopul ei e să reamintească femeilor că sunt speciale și că fiecare „poartă” în sine puterea de a se reinventa constant.

GNA by Andra Ghinea revine la Alist Designers Boutique cu o nouă colecție care, cu siguranță, va reaprinde pasiunea pentru fashion. E timpul să te reîntâlnești cu stilul ei consacrat și îndrăzneț, caracterizat de iubirea pentru excentric, înclinația către contemporan, toate dozate cu un strop de atitudine.

Hai și tu la Alist Designers Boutique, în București Mall-Vitan, la parter, în zona lounge, pentru a  redescoperi și susține designul românesc, în inima orașului!

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, GNA, Miss Marry a Little, AnTanTe Design
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE