NOW CLOSED
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique – Concept a Trois, Wear.Fior si LeleMadeThis
01 Aprilie, 2022 - 30 Aprilie, 2022
Alist Designers Boutique – Concept a Trois, Wear.Fior si LeleMadeThis

În luna aprilie, un nou mix de designeri români extrem de talentați – Concept a Trois, Wear.Fior și LeleMadeThis – vine în lumina reflectoarelor în Alist Designers Boutique. Poveștile lor, cusute cu pasiune, vorbesc despre sensibilitate, rafinament, unicitate și entuziasmul creatorului român, care pune o parte din suflet în fiecare piesă pe care o oferă publicului său.

Concept a Trois este un brand ce exprimă feminitate și putere, cu orice ocazie. Creațiile lor, gândite în ediții speciale și în număr limitat, îți aduc vibrația de care ai nevoie în această primăvară pentru a te simți încrezătoare și unică.

Atelierul Wear.Fior aduce la un loc pictura și fashionul, în cel mai emoționant mod posibil. Vechea pasiune a creatoarei primește un alt sens, de data aceasta pe piese vestimentare, pentru a crea un poem manifest al senzualității, al fragilității, dar și al forței în propriul univers. Descoperă toate poveștile pline de inspirație pictate manual pe cămăși sau trench-uri!

Când vine vorba de accesorii complet originale și autentice, atelierul LeleMadeThis este alegerea potrivită. Cerceii, brățările, pandantivele create din ceramică și pictate manual, vor aduce cu siguranță unicitate outfiturilor tale. LeleMadeThis este un brand tânăr, născut recent, din dorința de a ieși din zona de confort și de a construi un nou tip de artă, care îmbină pictura și ceramica în cele mai diverse forme.

Descoperă și tu poveștile celor trei designeri români din Alist Designers Boutique, prezenți în luna aprilie, în București Mall – Vitan, parter, zona lounge!

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, Concept a Trois, Wear.Fior, LeleMadeThis
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE