NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Atelier Devi, Casa cu sori & Monq Design
01 Mai, 2024 - 31 Mai, 2024
Alist Designers | Atelier Devi, Casa cu sori & Monq Design

În luna mai, pregătește-te să descoperi în București Mall – Vitan, un nou univers creativ al designerilor români, la #AlistDesignersBoutique! Shopul de la parter se transformă într-o oază de inspirație și talent românesc! Trei creatori extraordinari îți deschid porțile către povești fascinante: Atelier Devi, Casa cu Sori și Monq Design!

Surorile din spatele brandului Atelier Devi te invită într-o călătorie plină de rafinament. Cu pasiune și măiestrie, ele transformă aurul filat și perlele naturale în bijuterii moderne și atemporale. În spatele fiecărei piese stă o poveste despre frumusețe și durabilitate, iar fiecare detaliu aduce un plus de eleganță și stil.

Casa cu Sori și-a început povestea de artă în 2020. Îndrăgostită de ceramică, Sorina creează în atelierul său obiecte unice și pline de viață. De la căni și accesorii pentru casă, până la bijuterii și obiecte decorative, fiecare creație semnată Casa cu Sori emană multa emoție. În fiecare piesa creată, se ascunde o bucată din inima și povestea artistei.

Din dorința de a evidenția frumusețea unică din fiecare femeie s-a născut MONQ DESIGN. Hainele care poartă semnătura brandului devin mai mult decât simple piese vestimentare, ci o expresie autentică a fiecărei personalități. Cu atenție la detalii și cu pasiune pentru design sustenabil, fiecare piesă MONQ DESIGN te încurajează să-ți exprimi adevărata frumusețe interioară!

Așadar, în mai, fiecare dintre acești creatori aduce în lumina reflectoarelor colecții cu piese gata să te cucerească prin designul și originalitatea lor, potrivite noului sezon!

Te așteptăm în shopul dedicat de la parter (zona InfoDesk) să fii parte din poveștile cusute cu dragoste și inspirație, de talentații designeri români!

#ILoveBucurestiMall #SustinemDesigneriiRomani

Bucuresti Mall, Alist Designers, Atelier Devi, Casa cu sori, Monq Design
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE