NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> Alist Designers | Aleksander Revas & Laura Olaru
01 Martie, 2024 - 31 Martie, 2024
Alist Designers | Aleksander Revas & Laura Olaru

Alist Designers Boutique revine în luna martie la București Mall – Vitan! Pregătește-te pentru o doză extra de creativitate pe care o poți descoperi în colecțiile speciale ale creatorilor lunii: Aleksander Revas și Laura Olaru. Fii gata să te lași purtat de primăvară într-o călătorie în lumea eleganței distincte sau a extravaganței autentice.

Aleksander Revas aduce în lumina reflectoarelor o poveste despre prietenie, valori comune și manifestare estetică. Fondat de Aleks și Rina, brandul este expresia legăturii lor speciale și a experiențelor împărtășite de-a lungul anilor. Inspirându-se din artă și călătorii, dar și din psihologie și istorie, piesele marca Aleksander Revas sunt atemporale și menite să confere încredere celor care aleg sa le poarte. Totodată, brandul a fost construit cu viziunea clară de a îngloba sustenabilitatea în articolele vestimentare semnate de un designer, îmbinând calitatea cu etica și asociind luxul cu practicile responsabile.

Laura Olaru aduce în Alist Designers Boutique accesorii statement, în spatele cărora se ascunde o poveste de dragoste și pasiune pentru arta de a crea. Brandul s-a născut din această adorație pentru genți, care nu doar completează ținuta, ci o definesc și reflectă cu claritate personalitatea purtătorului. Cu un design unic și practic, brandul Laura Olaru a adus o notă distinctivă pe piața modei încă din 2012, crescând constant și oferind femeilor opțiuni îndrăznețe și autentice în materie de accesorii. Fiecare accesoriu propus este realizat din materiale naturale, aducând un strop de avangardă și eleganță în garderoba fiecărei femei.

Fii parte din acest univers al modei și descoperă frumusețea și efervescența colecțiilor marca Aleksander Revas & Laura Olaru, zi de zi, în shopul dedicat fashionului românesc, de la parter, în mallul tău preferat din inima orașului!

#ILoveBucurestiMall #SustinemDesigneriiRomani

Bucuresti Mall, Alist Designers, Aleksander Revas, Laura Olaru
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE