NOW OPEN
10:00 - 22:00
evenimente >> bucurești mall >> A List Designers Boutique | Dana Dinu, Luviane & Ladies Codes
30 Septembrie, 2019 - 27 Octombrie, 2019
A List Designers Boutique | Dana Dinu, Luviane & Ladies Codes

Feminitatea capătă un nou sens în luna octombrie la Bucuresti Mall – Vitan. Creațiile vestimentare românești ce vor marca acest sezon sunt acum mai aproape de tine, la A List Designers Boutique. Haideți să cunoaștem mai bine cei trei noi designeri din magazinul de tip pop-up store; este vorba despre Dana Dinu, Luviane și Ladies Codes.

Brandul Dana Dinu este cu și despre echilibrul dintre matematică și artă. Toate piesele vestimentare sunt create în așa fel încât complimentează orice tipologie de siluetă cu ajutorul formelor geometrice, ce aduc o notă fresh oricărei apariții. Cei 25 de ani de experiență în pictură ai designer-ului sunt ușor de recunoscut, printurile hand-made adăugând valoare și personalitate fiecărei piese. Suntem siguri că vei fi și tu cucerită de modelele superbe, precum și de calitatea materialelor din fibre naturale.

Luviane Atelier de Parfumerie ne încântă simțurile din 2013 cu produse de parfumerie în serie mică. Iulia-Victoria Neagoe, fondatoarea brandului, s-a inspirat din mitologie și simboluri românești pentru a crea colecțiile deosebite ‘Simfonie Gurmandă’ și ‘Mirese Românești’, în timp ce ‘Florile Reginei’ a fost dedicată Reginei Maria a României. Brandul românesc de parfumerie artizanală de lux mai are în portofoliu o serie de parfumuri dedicată sărbătorilor de iarnă, dar și bijuterii pentru parfum din metale și pietre prețioase!

Femeia este unică în manifestarea ei. Acest principiu al unicității feminine stă la baza Ladies Codes, care ne surprinde plăcut cu piese vestimentare statement. Fie că ne referim la materialele vaporoase sau la tonurile vii, aprinse, Ladies Codes ne îndeamnă să ne apreciem pe noi înșine în toată splendoarea.

Așadar, până pe 27 octombrie sunteți invitate să vă redescoperiți feminitatea la București Mall – Vitan. Cei trei designeri români vă așteaptă cu cele mai surprinzătoare creații în intervalul orar 10:00 – 22:00!

Bucuresti Mall, A List Designers Boutique, Dana Dinu, Luviane & Ladies Codes
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE EVENIMENTE