NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Teilor
Bijuterii, ceasuri si accesorii >> Teilor

Teilor

office@bijuteriateilor.ro
0799753210
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se contureaza in jurul conceptului de inovatie – colectiile de bijuterii purtand amprenta Teilor – intr-o continua evolutie, nou si imprevizibil, elegant, dar nu intotdeauna clasic.

De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii aur, inele de logodna si verighete cu design autentic cat si servicii la cele mai inalte standarde.

Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutioase preferintelor si personalitatii clientilor nostri.

Concept magazin

In cadrul celei mai noi locatii Teilor, identitatea brandului ne este transmisa prin intermediul detaliilor fine, ce confera unicitate amplasamentului. Culoarea expozitoarelor din interiorul vitrinelor a fost aleasa pentru a sugera textura pielii, suprafata ideala pentru prezentarea bijuteriilor. Nuantele calde alese in amenajarea locatiei amintesc de intensitatea si textura metalului pretios din care sunt faurite pretioasele bijuterii. Contururile avangardiste se imbina perfect cu sclipirile pietrelor, realizandu-se astfel coerenta produselor si a spatiului in care sunt expuse.

Bijuterii

Teilor va invita in Bucuresti Mall pentru inelul de logodna perfect si zeci de modele de verighete. Bijuteriile se disting atat prin design inovativ, cat si prin finisajul exceptional al pieselor. Din colectia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide si detalii perfecte, ce isi vor pastra stralucirea si eleganta in timp. Jocul de culori si finisaje rezistente este imbracat in stralucirea cristalelor sau a diamantelor, in functie de preferinte.
Bijuteriile Teilor te poarta intr-un univers pretios, plin de emotii, feminitate si senzualitate. Liniile asimetrice, ce se inscriu in tiparul unui design atipic, confera volum si fluiditate pieselor. Colectiile de bijuterii evolueaza in forme expresive cu rezultate surprinzatoare: inovatii cromatice, solutii creative si neasteptat de sensibile sunt reprezentate intr-o lume a frumosului, dincolo de granitele a tot ceea ce este deja stiut in materie de bijuterii. Extravaganta penduleaza cu liniile clasice, culorile efervescente in care sunt imbracate bijuteriile fiind o declaratie stilistica, plina de stralucire. In final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care contureaza si confera o luminozitate aparte invelisului superior al bijuteriilor.

Bijuterii, ceasuri si accesorii
Hartă Locație