NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo Oxette
Bijuterii, ceasuri si accesorii >> Oxette

Oxette

N/A
N/A
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Oxette este un brand grecesc al PERIDEO SA, companie implicată activ în domeniul producţiei, distribuţiei şi al vânzărilor de bijuterii, ceasuri şi accesorii de modă. Cu o experienţă de peste 25 ani, PERIDEO a reuşit să devină o prezenţa importantă nu numai in Grecia, ci în întreaga lume.
Lansat iniţial la Atena, în 1998, brandul OXETTE a atras atenţia consumatorilor la nivel mondial într-un interval foarte scurt de timp. În prezent, OXETTE operează în multe ţări.
Brandul Oxette a fost creat pentru femeia şi bărbatul moderni, independenţi, care iubesc moda şi care o folosesc pentru a-şi exprima propria personalitate şi propriul statut social, într-o comunitate globală.

Admiratele design-uri Oxette sunt inspirate de modul original şi unic de abordare al creaţiei de bijuterii, producând astfel comori care îmbină eleganța şi versatilitatea cu stilul şi glamour-ul.

Echipa de designeri OXETTE îşi concentrează eforturile pe crearea de piese care arată şi dau o stare de bine celui care le poartă şi care emană stilul de viaţă al clientului printr-o îmbinare fastuoasă a designului, inovaţiei şi a farmecului.
Colecţiile OXETTE cuprind bijuterii, ceasuri şi accesorii care sunt atent concepute pentru a aduce un echilibru între tendinţele modei de astăzi şi artă.

Bijuterii, ceasuri si accesorii
Hartă Locație