NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Meli Melo
Bijuterii, ceasuri si accesorii >> Meli Melo

Meli Melo

b.vitan@melimelodeco.ro
0747065389
Locatie: Etaj 1 [ Vezi harta ]

Cum a inceput:
Din pasiune pentru frumos, povestea Meli Melo – Paris a inceput în 1998 de la un singur proiect de magazin deschis in Bucuresti. Succesul de care s-au bucurat colecţiile de accesorii si bijuterii pentru femei, deschiderea si increderea clientilor in brandul Meli Melo – Paris au stat la baza dezvoltarii sale.

Cum ne-am dezvoltat:
Valorile şi etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor. Scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri experienţe incredibile si inspiratie.

Ce ne motiveaza in fiecare zi:
Ne preocupa grija permanenta de a pune in valoare individualitatea, personalitatea şi stilul vestimentar al fiecarei femei care intra in magainele Meli Melo – Paris. Visam sa aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda.

Meli Melo – Paris astazi:
Detinem cea mai mare retea de magazine cu bijuterii si accesorii de moda pentru femei, din Romania. Suntem reprezentaţi in toate marile orase din tara cu 44 de magazine. Lantul s-a extins in acest an cu preluarea magazinelor Bonsai din Bucuresti si rebranding-ul acestora, Meli Melo – deco fiind cel de-al doilea brand din cadrul SC Meli Melo Fashion SRL si…

Nu ne vom opri aici!

Bijuterii, ceasuri si accesorii
Hartă Locație