NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo Manufaktura The Coffee Shop
Cafenea >> Manufaktura The Coffee Shop

Manufaktura The Coffee Shop

office@manufakturacafe.ro
0728180002
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Într-un cadru unic, modern și prietenos Manufaktura creează o experiență totală pe care o poți împărți cu prietenii, colegii sau familia în timp ce serviți o cafea de origini de cea mai bună calitate și savurați preparate gustoase.
Savurează conceptul Manufaktura acompaniat de ai noștri barista și cea mai bună cafea boabe proaspăt prăjită și măcinată, preparată așa cum o vrei, clasic sau prin metode alternative. Poți alege dintre 7 single origin, 2 blenduri și 2 sortimente de Specialty, din care barista Manufaktura îți vor prepara cele mai trendy rețete de cafea, de la clasicul espresso la variantele espresso cu lapte, Iced sau Slow Coffee.
Chiar dacă nu ești omul ceaiului, la Manufaktura s-ar putea să descoperi că ești unul dintre ei. Colecția de ceaiuri Manufaktura poartă semnătura calității germane și uimește prin diversitatea gusturilor ceaiurilor negre, herbal sau rooibos, îmbogățite cu fructe, condimente și ierburi.
Experiența unei cafele de specialitate o poți completa cu sandwichuri delicioase.
Sau ai poftă de ceva dulce?
Îți recomandăm să începi cu specialitățile casei: Carrot Cake și Cheesecake, apoi poți trece ușor la Tarte cu zmeură, lămâie și bezea sau crème brûlée. Feliile generoase de tort cu blat de pandișpan sau biscuiți, cu ciocolată, vișine, fulgi de migdale sau caramel merită o vizită aparte.

Te așteptăm!

Cafenea
Hartă Locație