NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo Triumph
Moda pentru Ea >> Triumph

Triumph

softex.vitan@gmail.com
0311075854
Locatie: Etaj 1 [ Vezi harta ]

Triumph este expertul în lenjerie care lansează produse de o calitate desăvârşită, cu design şi croieli impecabile. Pentru brandurile sale, compania creează, produce şi vinde lenjerie, ţinute de noapte, de casă şi costume de baie de foarte bună calitate, în ultimele tendinţe de design.
Totul a început în anul 1886, într-un mic orăşel din Germania, cu un atelier de corsete. Transformarea Triumph International dintr-o mică fabrică într-unul din liderii mondiali ai producătorilor de lenjerie reprezintă o reală poveste de succes. Triumph International este prezent astăzi în peste 120 de ţări din întreaga lume, întrunind o echipă de peste 37,500 de angajaţi.

Compania Triumph International România este prezentă pe piaţa românească de peste 20 de ani, în Bucureşti si toate marile oraşe ale ţării, iar proiectele monobrand reprezină cea mai mare realizare a noastră. Datorita implementării ultimelor standarde de design, oferim o expunere optimă a produselor noastre şi, nu in ultimul rând, servicii de calitate clientelor noastre.

Triumph “croieşte” încrederea de sine pentru fiecare femeie, fiind brandul care respectă şi înţelege cel mai bine corpul feminin.

Moda pentru Ea
Hartă Locație