NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Hippoland
Copii >> Hippoland

Hippoland

N/A
N/A
Locatie: Etaj 2 [ Vezi harta ]

Hippoland este un lant de hypermarket-uri ce comercializeaza articole pentru copii si bebelusi.Lantul este compus din 27 de astfel de magazine in Bulgaria. Magazinul din Bucuresti Mall este al doilea magazin HIPPOLAND din România si are o suprafata de 725 m2. Sub acelasi acoperis veti gasi tot ceea ce este necesar pentru cresterea, ingrijirea, educarea si distractia copiilor de la nastere pana la adolescenta: paturi pentru bebelusi, scaune si carucioare, accesorii pentru bebelusi, jucarii,carti, biciclete, masini si motociclete cu acumulatori,rechizite pentru elevi si multe altele. Fiecare parinte poate alege dintre mii de produse de calitate si marci consacrate,avand garantia calitatii si preturi accesibile. Toate produsele oferite corespund standardelor europene de siguranta si calitate.
In HIPPOLAND sunt prezente cele mai puternice branduri de top la nivel mondial: LEGO, BARBIE, MONSTER HIGH, Fisher Price, Hot Wheels, HASBRO, GIOCHI Preziosi, MAISTO, Clementoni, Playmates, RAstar, BAYER, Intens, Mega Brands, Jakks Pacific, IMC, WILD PLANET, CARRERA, BESTWAY, Quercetti, Simba-Dickie-Smoby GROUP, MONDO, Dolu PLASTIC si multe altele. Noii parinti pot alege dintr-o gama larga de produse pentru bebelusi:MACLAREN, BREVI, HAUCK, CAM, Primi Sogni, PHILIPS AVENT, NUBI, Canpol, NUK, Tommee Tippee, PLAYGROsi branduri din Bulgaria precum Chipolino, CANGAROO, LORELLI, BEBINO, Kikka.
HIPPOLAND nu este doar un hipermarket unde puteti gasi totul pentru copii sub un singur acoperis,este de asemenea,un loc pentru o experienta de neuitat, sau un”magazin pentru zambetele copiilor”, asa cum este si sloganul companiei.

Copii
Hartă Locație