NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo Douglas
Cosmetica si parfumuri >> Douglas

Douglas

vitan@douglas.ro
N/A
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Douglas este unul dintre principalii retaileri din industria europeană de frumusețe, cu aproximativ 2.500 de parfumerii și magazine online cu creștere rapidă în 19 țări europene. În fiecare zi, aproximativ 20.000 de consilieri de frumusețe dedicați se străduiesc în a-și face clienții mai frumoși și, astfel, mai fericiți.

Misiunea Douglas este aceea de a-și încuraja clienții și urmăritorii de pe canalele digitale și de a fi o sursă de inspirație pentru ca fiecare să aibă încredere în a-și trăi și a se bucura de propria-i frumusețe.

În România Douglas are un portofoliu de peste 16 000 de produse de înaltă calitate – parfumerie, machiaj și îngrijire a pielii. Veţi fi întâmpinaţi călduros, cu servicii de calitate – consiliere beauty, ședinte de machiaj, şedințe de diagnoză a tenului şi mini-tratamente, ambalare cadouri. Accesaţi rapid şi gratuit parteneriatul privilegiat în frumuseţe alături de Douglas prin înscrierea în programul de fidelitate Douglas Card. Descoperiţi beneficiile acestui parteneriat şi consultaţi Regulamentul detaliat al programului de fidelitate Douglas Card în magazinul din Bucuresti Mall.

Cosmetica si parfumuri
Hartă Locație