NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Cellini
Bijuterii, ceasuri si accesorii >> Cellini

Cellini

bucurestimall@cellini.ro
0735306265
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

CELLINI este cea prima retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania. CELLINI si-a castigat reputatia de lider de piata in distributia si comercializarea produselor de lux ca urmare a dorintei de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase marci de bijuterii si ceasuri. CELLINI este partenerul principal in Romania al unor marci prestigioase de bijuterii, precum Fabergé, Damiani, Henri Maillardet, Casato, Leo Pizzo, Meister, Yoko London, Coscia etc, la care se adauga marci de ceasuri, recunoscute pentru calitatea si excelenta lor, precum Omega, Breitling, Hublot, IWC Schaffhausen, TAG Heuer, Zenith, Longines sau Tissot. Pe langa aceste branduri de renume, Cellini ofera astazi si propria colectie de bijuterii cu diamante si pietre pretioase montate exclusiv in aur de 18kt de catre artizani italieni.
Inca din 1999, anul in care primul magazin CELLINI s-a deschis in Bucuresti, produsele si serviciile sale au devenit sinonime cu originalitatea si calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei noastre de afaceri.
Magazinele CELLINI si centrul de service, autorizat de cele mai prestigioase companii producatoare de ceasuri (Omega, Breitling), reflecta pasiunea si dorinta noastra de a dezvolta nivelul pietei locale si de a creste odata cu exigentele clientilor nostri.

Bijuterii, ceasuri si accesorii
Hartă Locație