NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo Braiconf
Moda pentru Ea si pentru El >> Braiconf

Braiconf

N/A
N/A
Locatie: Parter [ Vezi harta ]

Braiconf este printre puținele companii din industria textilă din România care au trecut testul timpului și funcționează fără întrerupere de 70 ani.

Cu o producție realizata de peste 250 milioane de cămăși, Braiconf este un nume sinonim cu calitatea, minuțiozitatea și atenția la detaliu, nu doar în România, ci în toată Europa.
Pe piața europeană, Braiconf este un furnizor important pentru mărci și case de modă extrem de apreciate, fiind în măsură să concureze cu orice altă companie în ceea ce privește tehnologia, personalul, designul și modelul produselor sale.

Încă de la înfiinţare, în 1950, Braiconf a rămas fidelă principiilor sale de bază – respectul faţă de clienţi, furnizori şi angajaţi şi minutiozitatea în definitivarea detaliilor.
Braiconf dovedește ca măiestria cămașilor din fabrica de la Braila apreciată atât de publicul larg, cât și de reprezentanții marilor case de modă cu prezență la nivel global. Acest lucru este posibil datorita faptului că echipa Braiconf investește nu doar pasiune în tot ceea ce face, dar manifestă o preocupare permanentă pentru perfecționare, atingerea celor mai înalte standarde de calitate și respect pentru clienți și angajați.

Moda pentru Ea si pentru El
Hartă Locație