NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Love Beauty
Beauty >> Love Beauty

Love Beauty

vitan@lovebeauty.ro
0734475584
Locatie: Etaj -1 [ Vezi harta ]

Love Beauty este un concept creat din pasiune pentru frumos.
Acordam deosebita atentie calitatii serviciilor oferite si produselor profesionale folosite, iar munca noastra se transpune in lucruri realizate cu multa dedicare, pasiune, armonie si suflet.
Ne-am propus sa va intelegem nevoile si sa va punem la dispozitie cele mai bune solutii in domeniul tratamentelor de infrumusetare si ingrijire personala, care sa va ajute sa va simtiti si sa aratati intotdeauna minunat!
Dorim sa satisfacem nevoile celor care ne viziteaza, prin oferirea de servicii cu aparatura de ultima generatie si produse profesionale personalizate ce combina inovatii in tehnologie cu feedback-uri primite de la clientii nostri.

Valorile dupa care ne ghidam in activitatea noastra sunt reprezentate de cunoastere, sensibilitate umana si generozitate.
Cunoastere: ne dorim sa imbunatatim in permanenta ceea ce facem, cosmetologia este o arta dependenta de dermatologie care este o parte a ADN-ului nostru.
Sensibilitate umana: oamenii sunt intotdeauna pe primul loc.
Generozitate: suntem dedicati clientilor nostri si ne obligam sa le satisfacem nevoile.

In locatiile noastre oamenii se pot relaxa dupa o zi incarcata la serviciu sau chiar in pauza de masa si pot beneficia de servicii de inalta calitate oferite de o echipa de profesionisti cu pregatire in domeniu.
In locatia Love Beauty din Bucuresti Mall va puteti bucura de urmatoarele servicii:
– epilare laser dioda
– curatare faciala
– microdermabraziune
– mezoterapie virtuala
– oxigen hiperbaric
– radiofrecventa
– masca soft laser
– terapie led
– rejuvenare
– micro needling
– remodelare corporala
– masaj anticelulitic
– bronzare organica
– manichiura & pedichiura

Beauty
Hartă Locație