NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo GETT’S Color Bar
Beauty >> GETT’S Color Bar

GETT’S Color Bar

colorbar@getts.ro
0213212609 | 0213212610
Locatie: Etaj 2 [ Vezi harta ]

GETT’S, un veritabil trend setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România, este liderul de 23 ani pe piața locală și deține un lanț de 10 saloane de înfrumusețare organizate ca rețea (9 în Bucuresti și 1 în Cluj) ce oferă servicii hair & beauty, atât pentru doamne cât și pentru domni. Se bucură de o echipă de peste 200 de profesioniști și a înregistrat în 2019 un număr de 150.000 clienți/servicii/an.
GETT’S a dezvoltat programul de fidelizare „GETT’S Beauty Miles”, ce îți oferă reduceri permanente prin acumularea de puncte bonus.
Câștigi puncta dacă:
– Folosești serviciile salonului
– Cumperi produse
– Recomanzi clienți
– Dai feedback în urma vizitelor

GETT’S Color Bar – Salon București Mall-Vitan este în ton cu ultimele concepte internaționale în materie de design. Oferă servicii complete de înfrumusețare, respectiv coafură, frizerie, cosmetică facială și corporală, epilare definitivă, machiaj, manichiură și pedichiură. Salonul vine cu un nou concept – Express Diagnosis – diagnoză a tenului: sesiune rapidă de consultanță cosmetică facială și spațiu special amenajat pentru machiaj, ambele în afara cabinei de cosmetică dar și zonă dedicată bărbaților utilată cu 2 scaune de frizerie la care se pot realiza și servicii de barbering.

Beauty
Hartă Locație