NOW OPEN
10:00 - 22:00
Logo Scandia
Restaurant >> Scandia

Scandia

vitan.QSR@scandia.ro
0747126446
Locatie: Etaj 2 [ Vezi harta ]

Ne bucurăm să te poftim în Restaurantele Scandia Sibiu.
Ţi-am gătit anume reţete din bucătăria românească cu dichis, îmbelșugate cu ingrediente de cea mai bună calitate. Acestea sunt alese cu știinţă și preparate cu meșteșug de bucătari iscusiţi ce împărtășesc cu tine dragostea de bunatati românești.
Celor ce nu le încuviinţează treburile să își gătească singuri după poftă, ori poate nu au iscusinţa necesară, le oferim un loc unde sunt serviți degrabă, cu asemenea savori.

Am tocmit cuptoare și lucruri de bucătăreală din cele mai noi și am dres locul să-ți vină cel mai la îndemână să te bucuri de tot ce-ți poftește inima, oricât de puțin timp ai avea.
Am potrivit pentru tine gusturi să-ți fie pe plac și am plănuit toate de trebuință ca mâncarea să fie gustoasă și fără cusur.

Niciunde nu vei găsi mai multe feluri de reţete tradiționale făcute din cele mai bune prospături și mirodenii, cu mare îngrijire, ca la restaurantele Scandia Sibiu.
De la 1922, Scandia Sibiu îndestulează și desfată casele de români, cu bunătăți cum se făceau odinioară. Visul pe care-l avem azi este să întemeiem cea mai mare familie de restaurante din ţară, cu bunătăţi adevarate româneşti ca acum un veac şi la îndemâna fiecăruia.

Să ai poftă de viaţă frumoasă!

Restaurant
Hartă Locație