NOW CLOSED
10:00 - 22:00
noutăți >> bucurești mall >> Alist Designers Boutique
01 Noiembrie, 2020 - 31 Decembrie, 2020
Alist Designers Boutique

Alist DESIGNERS Boutique aduce și în perioada noiembrie-decembrie 2020 noi povești de design contemporan 100% românesc. Colecții capsulă, creații atemporale, produse care provoacă imaginația, dar care promit să evidențieze personalitatea tuturor celor care le aleg, inspirate din cotidian, pentru cei care vor să se simtă speciali.

Peste 20 de noi creatori români preiau ștafeta, în București Mall-Vitan, cu promisiunea creării unor noi experiențe unice de stil:
Sweet Paprika
Zori the Brand
La Vie en Doré
Iz de Poveste
Mizza Jewelry
Laura Badea
Prenom G
Lucia Olaru
Corina Boboc
En Privé
Parapli Solèy
Ladies Codes by Gianna Ciobanu
The Costume
Flash Jewels & Flash Tattoos
dots.planners
BRUSH by MG
The Costume
Muna
UNDRESS
Exclusives.ro
Antante Design
Couture de Marie
Claudia Castrase
HAMZA
DEPLIN
concept A trois
DI-TE Wear

Noul sezon Alist DESIGNERS Boutique este despre emoție amestecată în broderii și țesături naturale, procurate local, despre nostalgie și artă naivă incluse în piese statement, dar întotdeauna confortabile, este despre îndrăzneală și cromatică neașteptată. Este despre arome cuceritoare, despre delicatețe și ambiție mixate în produse unice. Este despre respect, sustenabilitate și optimism. De această data, noul sezon este și masculin, urban, cool și puternic.
Vă invităm la Alist DESIGNERS Boutique să cunoașteți și să experimentați, cu îndrăzneală, în continuare, stilul autentic românesc, în locul unde moda întâlnește arta.

Bucuresti Mall, Alist Designers Boutique, stil, nonconformism, design autentic
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE NOUTĂȚI