NOW CLOSED
10:00 - 22:00
noutăți >> bucurești mall >> Adidas Ozweego by Buzz
29 August, 2019 - 15 Septembrie, 2019
Adidas Ozweego by Buzz

Creat in anul 1998, Adidas Ozweego a facut o impresie spectaculoasa in ziua lansarii. Astazi, 21 de ani mai tarziu, designerii acestui brand cu renume la nivel global, au realizat un mix intre caracteristicile traditionale si tendintele actuale din intreaga lume, prin reproiectarea acestui model iconic.
Variantele Adidas Ozweego reproiectate au pastrat binecunoscuta silueta. Ele sunt disponibile intr-o combinatie de nuante de gri, dar si in doua combinatii de negru si verde. Sneakersii dispun de o talpa usoara si moale, care asigura un confort sporit. Distinctia foarte bine vizibila intre talpa mediana si partea superioara din neopren, dar si tehnologia Adiprene+ incorporata in partea din fata a sneakersilor, ce sprijina propulsarea de la sol, sunt caracteristici ale incaltamintei dedicate activitatilor sportive, ce au ramas in plan la reproiectarea acestui model. La acestea au fost adaugate noi motive futuriste, pentru a face din sneakersii Adidas Ozweego o incaltaminte ideala, ce se integreaza perfect intr-o tinuta urbana, de zi cu zi.
SneakersiI Adidas Ozweego dovedesc in mod evident ca mixul intre elementele retro si cele futuriste capata o dimendiune cu totul noua, cu totul speciala.
Cauta-ti acum perechea de sneakersi Adidas Ozweego in magazinul Buzz din Bucuresti Mall – Vitan.

Bucuresti Mall, Adidas Ozweego, Buzz
bucurestimallvitan
Bucuresti Mall Vitan
#ILoveBucurestiMall
Follow
ALTE NOUTĂȚI