NOW CLOSED
10:00 - 21:00
Logo Amazing Jewelry
Bijuterii, ceasuri si accesorii >> Amazing Jewelry

Amazing Jewelry

N/A
N/A
Locatie: Etaj 1 [ Vezi harta ]

Revoluția prețurilor începe și în Bucuresti Mall!

Bijuteriile care transmit emoții, reflectă fidel personalitatea celor care le poartă și fascinează printr-un design delicat cu mixuri inventive, pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.

Amazing Jewelry, înființat în anul 2016 în Danemarca de către Jesper Nielsen, are la baza un concept inovator, un pret competitiv pentru industria fine jewelry.

Colecțiile de brățări, cercei, coliere, pandantive și inele realizate din argint 925 și argint placat cu aur și aur roz de 18 karate, încrustate cu pietre semiprețioase, sunt innoite la fiecare 2-3 saptamani cu noi modele create după cele mai noi tendințe.

Lista magazinelor Amazing Jewelry, deschise deja în 11 țări, e completată acum cu magazinul deschis in Bucuresti Mall.

Magazinele au un concept cool, fiind total diferite de magazinele tradiționale de bijuterii. Designul este inspirat de interiorul cluburilor și lounge-urilor, hostess care consiliază clienții te întâmpină cu cafea, snacks și prosecco, iar în timp ce admiri bijuteriile, bărbații și copiii se pot distra cu ipad-urile puse la dispozitie, în locul special amenajat.

În plus, în magazin, ca extra-bonus de distracție, îți poți face selfie-uri și îți poți trimite fotografia pe e-mail, în timp real. Si asta nu e tot, roata Amazing este întodeauna gata să-ti daruiasca un premiu si să-ti transforme ziua într-una norocoasă.

Din 18 decembrie, un nou magazin Amazing Jewelry este deschis în Bucurtesti Mall la etajul 1, langa Sephora.

Bijuterii, ceasuri si accesorii
Hartă Locație