NOW CLOSED
10:00 - 22:00
Logo Ritter – Broker
Asigurari >> Ritter – Broker

Ritter – Broker

vitan@ritter.ro
0760634444
Locatie: Etaj -1 [ Vezi harta ]

Cu experienta din anul 2010 in piata asigurarilor, RITTER – Broker ofera servicii de brokeraj de asigurari atat pe segmentul retail, cat si in zona corporate, acoperind astfel toate liniile de asigurari, de la RCA, CASCO, locuinta, accidente, malpraxis, asigurari medicale de calatorie, sanatate si pana la asigurari de viata.

Ne diferentiam prin profesionalism, calitatea serviciilor si atentia oferita clientului si ne bucuram sa fim un broker independent cu capital 100% romanesc cu specific atat retail cat si corporate, avand o retea de peste 50 de asistenti in Brokeraj si colaboratori, care deservesc aproximativ 50.000 de clienti persoane fizice si companii din diferite domenii de business.

RITTER – Broker lucreaza cu 30 de societati de asigurari, 12 companii de leasing financiar si operational si cu 2 societati de administrare a fondurilor de pensii pilon III. Ne gasesti in incinta Bucuresti Mall – Vitan, nivel -1, acces si din parcarea subterana, langa magazinele Mega Image si Lava&Cuce.

Asigurari
Hartă Locație